Vänd dig till LHL Kommunikation när du behöver hyra en moderator eller medieansvarig.

Hyra moderator och samtalsledare

Här finns en driven moderator, samtalsledare eller konferencier som med säker hand lotsar er igenom en dag med föredrag, konferens, eller utbildningsdag.
Med mer än 20 års erfarenhet på området har jag vinnlagt mig om att det ska fästa.
Mitt mål vid varje uppdrag är att uppdragsgivarens mål ska bli uppfyllt.
Inget ämne är för svårt eller krångligt-det handlar snarare om engagemanget jag ger.
Samtidigt ska vi ha kul tillsammans.

”Vi anlitade Håkan Lundqvist från LHL Kommunikation som moderator för konferensen Vattendagarna 2021 och är väldigt nöjda. Håkan har de egenskaper som vi uppskattar hos en moderator. Han är påläst på ämnet, är strukturerad och proffsig med goda förberedelser. Att han också är nyfiken och har glimten i ögat uppskattas av både talare och deltagare. Vi kan varmt rekommendera honom”
Märit Blixth
Congresso

Hyra en moderator

Hyr en medieansvarig

Det här är en av våra nyckelkompetenser. Vi hjälper er att identifiera era egna nyheter som kan få genomslag i medierna.

Vi kan hjälpa till med att svara på frågor från media och att stödja och coacha era talespersoner i mötet med journalister och media. Vi ger råd och fungerar som bollplank både proaktivt med förslag på pressmeddelanden, budskap och strategier. Eller reaktivt med organisationen eller företagets egen bild.

Här finns ett väl utbyggt och välvårdat nätverk. Det finns 20 års erfarenhet från hur journalistiken fungerar, och hur en redaktion värderar.

Hyra press eller medieansvarig