Event & konferenser

Nya tider kräver nya lösningar – och kreativa samarbeten är ofta ett bra sätt att uppnå det. Tillsammans med våra partners har vi över 20 års erfarenhet av storskaliga kongresser och stämmor samt det mindre mötet. 

Vi finns vi här för dig som söker ett bollplank och stöd till er projektledning till själva genomförandet av möten och evenemang.  med ljud och bild samt funktioner för möten. 

 • Eventhemsida
 • Inbjudningar
 • Anmälan med biljettförsäljning
 • Biljettutskick
 • Deltagaradministration
 • Inskanning av biljetter
 • Moderator och samtalsledare
 • Ljud & bild under evenemanget
 • Webbsändningar
 • Onlinemöten
 • Interaktion under mötet med röstlängder, talarlistor, voteringar etc.

Möten och evenemang

Bokningssystem

En tjänst online som hjälper dig som är projektledare med administrationen av event, kongresser och möten. I tjänsten ingår en informationssida för evenemanget där deltagarna kan anmäla sig och köpa biljetter.

Du kan administrera anmälningar och bokningar till event som sker på plats och online. Du får snabbt koll på vilka typer av deltagare som har anmält sig och ger dig även möjlighet att ta betalt för biljetten online eller via faktura.

I tjänsten ingår även närvaroregistrering via funktion för att skanna deltagarens biljett på plats vid evenemanget.

Event-app för möten

Meeting Spyder är en event-app för formella möten för att deltagarna ska interagera med mötet på olika sätt och kunna kommunicera med andra deltagare under mötet.

Deltagarna kan se mötets schema och interagera med dagordningen som att begära ordet och lämna in förslag, delta i omröstningar, ta del av handlingar etc.

Event-appen underlättar och säkerställer för dig som arrangör att rätt deltagare får korrekt information innan, under och efter ditt genomförande.

App för deltagare under möten
Hyra en moderator

Moderator

Boka en påläst moderator till din gala, konferens, möte eller paneldebatt. Vi hjälper dig med en moderator som lyfter genomförandet, kan styra upp agendan och leda diskussioner och debatter.

Teknik

Vi kan hjälpa dig med det du behöver för att genomföra ditt nästa möte eller event. I vår portfölj finns flexibla mobila lösningar som anpassas till olika behov och önskemål.

Vi kan hjälpa dig hela vägen med mindre möten på-plats eller online till fullskaliga kongresser, stämmor och hybridevent med dynamiskt innehåll. Det kan vara webbsändningar, onlinemöten, omröstningar och beslutsvoteringar. Vi kan även erbjuda lösningar för storskaliga hybrida möten och event för fysiska och digitala deltagare.

Vid online- eller hybridmöten är vi plattformsoberoende. Du som kund kan använda ert favoritverktyg för digitala möten – Teams, Zoom eller annat. Detsamma gäller videoströmningsplattform som YouTube Live, Vimeo eller annat.

Teknik för möten

Kontakta oss för mer information