Mediaträning

Mediaträning och kommunikation med media

Myndigheter, företag och talespersoner är ofta i blickfånget från media och det är viktigt att ha en stark kommunikationsstrategi för att nå fram med sina budskap. 
Genom medieträning kan du vara trygg och säker under intervjuer samtidigt som du lär dig tekniker för att få fram dina budskap på ett effektivt sätt.

Som medietränare har vi mångårig erfarenhet av att hjälpa dessa grupper att utveckla sina medierelationer och färdigheter. Vi erbjuder en personlig träningsupplevelse där vi tillsammans arbetar med att förstärka din självsäkerhet och förbättra din förmåga att formulera och kommunicera budskap på ett tydligt och kraftfullt sätt.

Genom vår träning lär du dig att hantera och svara på svåra frågor, samtidigt som du övar på att formulera och förmedla dina budskap på ett säkert och effektivt sätt. Du får också en förståelse för den aktuella medielandskapet och de mest effektiva strategierna för att nå dina målgrupper.

Så om ni är en myndighet, ett företag, en ledningsgrupp eller en talesperson som vill vara förberedd och trygg under intervjuer, tveka inte att kontakta oss för en konsultation. 

Tillsammans kan vi utveckla en medieträningsplan som ger er resultat och möjligheter att nå er fulla potential.